Maak van medewerkers samenwerkers! Bent u op zoek naar werkelijke vernieuwing van uw hr-beleid? Tijdens het Pallas Leiderschapscafé op donderdag 26 september vertelt Thijs Fokker u hoe een community van samenwerkers Hutten in de top 5 van beste werkgevers van Nederland bracht.

 

Pas wanneer mensen hun unieke talent kunnen inzetten, dragen ze met passie hun werk uit. Hutten wil van betekenis zijn door dat te faciliteren. De afgelopen jaren sleepte Hutten met dit vernieuwende HR-beleid verschillende prijzen in de wacht en werd in de MT500 zelfs bijna de meest aantrekkelijke werkgever van Nederland.

 

Thijs Fokker, Captain Academy & Mobility: ‘We hebben de overtuiging dat investeren in bevlogen en gelukkige mensen leidt tot betere bedrijfsresultaten. De afgelopen decennia is een dominante managementstijl ontstaan die gaat over cijfermatig en rationeel sturen op omzet en rendement. Gelukkige en bevlogen mensen worden vaak uit het oog verloren, terwijl juist zij de essentie zijn van succes.’

 

Om dat te bereiken ontwikkelde Hutten concrete middelen en diensten die werken; een sociaal intranet waar kennis en ervaring, inspiratie en momenten van grote trots en voldoening gedeeld worden. Op dit ‘digitale hoofdkantoor’ ontmoeten samenwerkers elkaar elke dag opnieuw en ontstaat de verbinding die nodig is om vanuit eigen kracht je werkt te doen. Zo maakte Hutten van medewerkers samenwerkers.

 

Laat u inspireren door innoverende projecten en initiatieven, verrassen door geboekte resultaten en vertrek met een hoofd vol tips.

 

Over Thijs Fokker

 

Thijs is het gezicht van het sociaal innovatieve beleid binnen Hutten en gelooft in werken vanuit een sharing community. Hij enthousiasmeert mensen, brengt hen samen, ontwikkelt nieuwe initiatieven en verbindt medewerkers en hun families.

In een organisatie die de beste, leukste en gelukkigste wil zijn houdt Thijs zich als Captain Academy & Mobility dus bezig met het vinden, binden en boeien van mensen. Maar, hoe doe je dat?  Die vraag is momenteel binnen iedere organisatie en voor iedere (hr-)professional actueel.

 

donderdag 26 september 2019 • 16.00 – 20.00 uur • Restaurant Zuiver, Utrecht